En professionell städfirma med kunden i fokus

Vi är en firma som erbjuder flera olika tjänster utöver städning. Läs mer om vad vi kan erbjuda dig här nedan. Vi har arbetat i branschen länge och därför är vår kompetens bred. Om du inte hittar den tjänst du söker i listan är du välkommen att ta kontakt till oss redan idag så hittar vi en lösning tillsammans. Vårt kärnområde är städning och vi vet att det är en tjänst som uppskattas av många kunder. Vardagen kan titt som tätt upplevas som stressig och när det inte finns tid över blir städningen ofta lidande. Men tänk på att den regelbundna städningen är viktig eftersom smuts och bakterier kan ha en effekt på din allmänna hälsa. Vi kan hjälpa dig med städningen så du får mer tid över till annat i vardagen.

img

Flyttstädning

Vi har lång erfarenhet av flyttstädning och kan hjälpa dig oavsett om det handlar om en mindre lägenhet eller en stor villa. Vi har de produkter och den utrustning som krävs för att genomföra flyttstädningen med gott resultat. Att flytta innebär en hel del jobb och om du vill slippa flyttstädningen kan du höra av dig till oss. Vi är redo att ta oss an din flyttstädning.

img

Flytt

Förutom flyttstädning kan vi även hjälpa dig med allt annat som har med din flytt att göra. Bland annat erbjuder vi bärhjälp och transport av dina möbler. Om du bor i en lägenhet utan hiss kan det bli svårt att få ner alla dina möbler och saker om du exempelvis bara har ett par dagar på dig att flytta, vilket ofta är tillfället. Vi kan hjälpa dig att flytta allt från din gamla bostad till din nya, utan att du själv behöver lyfta ett finger.

img

Transport

Vi utför diverse transportuppdrag. Välkommen att höra av dig till oss om du behöver hjälp med transporttjänster.

img

Fönsterputs

Smutsiga fönster är något av det första man lägger märke till i ett hem. Om du behöver hjälp med fönsterputsning kan du anlita oss på Adra Transport.