Adra Transport – ett företag med stora visioner

Vårt företag Adra Transport har utvecklats genom åren. Vi har lång erfarenhet och det har gett oss bred kompetens. Därför kan vi idag erbjuder många olika typer av tjänster som flyttstädning, flytthjälp, transport och mycket mer. Vi har hjälpt många nöjda kunder och det vill vi fortsätta göra. Står du som privatperson eller företag på tur? Ta kontakt med oss redan idag och hör mer om vad vi kan erbjuda dig.

Genomgripande struktur

För oss är kvaliteten på det arbete vi utför viktig. Du som kund ska bli nöjd med det du får levererat helt enkelt. Varje situation är unik, det vet vi efter flera år i branschen, och det är något som har lärt oss att anpassa oss och vara flexibla. Vi ser inte till en aspekt utan implementerar kvalitet i allt vi gör från att använda produkter som lever upp till de miljökrav som ställs till att utföra transporter säkert och tryggt. Att använda rätt typ av produkter är viktigt för oss på Adra Transport eftersom vi tror på att det ger dig som kund mer värde. När du anlitar oss kan du känna dig trygg med att vi inte använder produkter som är skadliga för dig eller för miljön. Det uppskattas av många kunder eftersom man då kan känna sig trygg med att det inte förekommer skadliga produkter i ens hem. Samtidigt vet vi vilka produkter som ska användas till olika typer av städjobb. Det gör att du inte behöver oroa dig för att ytor och golv skadas när vi på Adra Transport utför en städning hemma hos dig eller på ditt kontor.

Vi prioriterar dig som kund

När vi på Adra Transport utför ett arbete är alltid dina önskemål och krav i fokus. Vi arbetar strukturerat och vår erfarenhet har lärt oss att arbeta effektivt och samtidigt noggrant. Du kan därför vara säker på att du får ett slutligt resultat som du kan vara nöjd med när du anlita oss. Vi tar alltid del av den utveckling som sker och därför använder vi alltid moderna produkter och utrustning i vårt arbete. Det gör att vi kan garantera ett bra resultat och samtidigt säkra en bra arbetsmiljö för våra anställda.